Meny
0,-
Søk

VENDELA
for Sandnes Garn

VENDELA
for Sandnes Garn

VENDELA
for Sandnes Garn

SANDNES GARN I DAG

Kilde til kreativitet siden 1888

SOMMER­FAVORITTER

Før du aner det er sommeren her igjen og du lengter etter lettere plagg. Vi har laget en kolleksjon der det først og fremst er brukt våre bomulls- og lin kvaliteter. Perfekt til både solfylte dager og svale kvelder.

SOMMER BARN

Her er sommer kolleksjonen til barn med klær for varme dager, kjøligere dager, hverdager og festdager. Kort sagt det du trenger til en herlig sommer. Vi håper dette inspirerer deg til å ta pinnene fatt og strikker barnas sommergarderobe.

MÅNEDENS OPPSKRIFT

Månedens oppskrift juni/juli 2017. Kyah kjole med rundfelling, strikket i Mandarin Petit. Last ned oppskriften gratis.

MÅNEDENS OPPSKRIFT

Månedens oppskrift juni/juli 2017. Nuru genser med striper og raglanfelling, strikket i Mandarin Petit. Last ned oppskriften gratis.

SKAPPEL

"Kjærlighet til garn og farger har jeg arvet fra min mor som er veverske, og strikkepinnene har fulgt meg gjennom hele livet." Dorthe Skappel

TYNN LINE

Vi har et nytt herlig garn som vi har gledet oss lenge til å presentere for dere. TYNN LINE er perfekt til strikkede og heklede sommerplagg, men er også utrolig fin å strikke sammen med andre kvaliteter.

TIRILGENSER

"Ny favorittgenser! Jeg ble så glad i Tirilkjolen at jeg måtte bare lage den om til genser, og nok en gang falt valget på Børstet Alpakka - garnet jeg har forelsket meg i." - Tiril Eckhoff

BØRSTET ALPAKKA

Lekker og luftig børstet alpakka som gir et eksklusivt uttrykk. Myk, lett og behagelig å ha på seg.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.