Meny
0,-
Søk
Skappel + Sandnes Garn

Skappel + Sandnes Garn

SKAPPEL er en familiebedrift som ble startet i 2012 av Dorthe Skappels to døtre, Maria og Marthe, etter at Skappelgenseren gikk som en farsott gjennom landet. Bedriftens formelle navn er Sister Act AS, men er mest kjent som SKAPPEL.

Vårt samarbeidet med SKAPPEL startet sommeren 2013. Inntil da solgte vi våre egne garnkvaliteter til den populære Skappegenseren. Vi inngikk da et samarbeid ut fra deres ønske om egne garntyper til Dorthes design. Flere garntyper ble testet og til slutt endte valget på SURI og MYK. Disse to garntypene er alpakkakvaliteter og merket med Skappelgarn på banderolen i tillegg til vår logo som viser at det er et samarbeid mellom Skappel og Sandnes Garn. I 2016 ble LAMA lansert, og som navnet tilsier så er dette lamaull. I tillegg til SURI, MYK og LAMA brukes det en del Mini Alpakka i flere SKAPPEL-design. I Mini Alpakka er Sandnes Garns egen garnkvalitet og er derfor ikke merket med Skappelgarn.
Dorthe Skappel står for valg av farger og utforming av design. Sandnes Garn har frem il 2016 stått for det meste av markedsføringen, men i 2016 overtok SKAPPEL markedsføringen da de endret brandnavnet fra Skappelgarn til SKAPPEL.

Samarbeidet er verdifullt for begge parter.

Les mer om SKAPPEL på deres egen nettside skappelstrikk.no

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.