Meny 0 Klikk & hent
0,-
Søk

NYTT GARN!
SUNDAY PetiteKnit

SISTE NYTT

Den norske garnfabrikken siden 1888

CECILIE SKOG

Sandnes Garn og Cecilie Skog har gleden av å presentere en kolleksjon inspirert av trær: genser, jakke, lue og votter. Oppskriftene selges som enkeltmønster (lue og votter på samme enkeltmønster).

JUL

Endelig kan vi sette i gang med koselige prosjekter, juleverksted, pynting og produksjon av hjemmelagde julegaver.

DESIGNERSAMARBEID

Kjøp og last ned PDF med oppskrift fra designere vi samarbeider med - per dags dato: PetiteKnit, Clara Knitwear, Gustav&Berta, KlompeLOMPE og Hoppestrikk.

TOVA SOKKER

Månedens gratis oppskrift desember 2019. Tova sokker med snøkrystall motiv, strikket i Fritidsgarn. Fra hefte Tema 57 Jul.

TIRIL ECKHOFF

Se alle oppskriftene til Tiril i samarbeid med Sandnes Garn. Blant annet Tirilgenser med hullmønster, Snøkrystall genser og jakke, Høstgenser og Tirilvotten.

LIMITED EDITION #2

Vi har lansert et nytt spennende garn med fargespill som gjør selv det enkleste strikkeplagg til noe helt spesielt! Garnet inneholder 48 % Alpakka, 36 % ull og 16 % polyamid

RAGLANGENSER OG SJAL

Limited Edition #2 ser nesten ut som deler av regnbuen, og det går enkelt og fort å strikke. Vi har laget oppskrifter til en raglangenser, som alle kan få til. Velg din fargefavoritt og strikk til deg selv eller barna. Det passer like godt til jente som til gutt.

KLIKK&HENT

Med Klikk&Hent på sandnesgarn.no kan du enkelt reservere de varene du ønsker hos en av våre Klikk&Hent-forhandlere.

FRA INSTAGRAM
#sandnesgarn

sandnesgarn

Nå er endelig SUNDAY garnet lansert🥳🤩❤️ Vårt spennende samarbeid med @petiteknit! 100% merinoull uten superwash i 12 nydelige farger🥰 "Jeg har glædet mig meget til lanceringen af SUNDAY-garnet, som er resultatet af mit spændende samarbejde med Sandnes Garn. Og det bedste af det hele: Jeg har fået lov at vælge farverne! SUNDAY lanceres med et farvekort på 12 farver, der er nøje udvalgt af mig. Mit mål var at skabe et farvekort, der afspejler PetiteKnits univers, som man kender det, men som også peger fremad mod nye tendenser og trends. Derfor rummer det en god blanding af naturlige jordfarver, fine pasteller samt et par overraskende pangfarver. Jeg håber, I kan lide det! Sammen har vi fundet frem til den helt rigtige garntype, som rammer netop dét, jeg søger i et godt basisgarn. En 100% merinould, der ikke er superwash-behandlet, og som kan strikkes alene (strikkefasthed 28 m/10 cm), kan strikkes i dobbelttråd (strikkefasthed 20-22 m/10 cm), eller kan strikkes sammen med en tynn silk mohair (strikkefasthed 19-21 m/10 cm). Dette giver mig mulighed for at anvende garnet til mange forskellige designs – både voksen- og børnestrik. Samtidig egner garnet sig perfekt til mange af de opskrifter, jeg allerede har i mit opskriftskatalog." @petiteknit v/Mette Wendelboe Okkels #sandnesgarn #petiteknitxsandnesgarn #sunday #sundaygarn #sandnessunday #petiteknit #strikk #strikking #knit #stricken #strikkeglede #nevernotknitting #knityourstyle #makersgonnamake #knitspiration #makeyourownfashion

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.