Meny 0 Klikk & hent
0,-
Søk

KJØPSBETINGELSER

We only send to Norwegian zipcodes.

För online-beställningar till Sverige, klicka här.
For online bestillinger til Danmark, klik her.

Generelt

Om din ordre overstiger 500 kr er frakten gratis ved valg av standardlevering (MyPack Collect)! Under 500 kr er frakten alltid 49 kr.
Alle priser på nettstedet er inklusive moms. Sendinger til Svalbard er momsfrie.

For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra PostNord, pass på at riktig mailadresse og telefonnummer er oppgitt. Om du ikke får ordrebekreftelsen anbefaler vi å sjekke søppelpost-mappen.

Vi selger kun våre hefter sammen med garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav. Om en farge i oppskriften er utgått, vil den automatisk bli satt til hvit i fargevelgeren.

Ved kjøp av oppskrift og garn til design i samarbeid mellom Sandnes Garn og Cecilie Skog, PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom med flere selges heftet/oppskriften kun sammen med garn til hele plagg i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta gjerne kontakt med oss på nettbutikk@sandnesgarn.no eller ring (+47) 51 60 86 51 (hverdager kl. 8.00 – 11.30) hvis du har spørsmål. Ha gjerne ordrenummer klart hvis du ringer oss. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Digitale oppskrifter fra designersamarbeid

Nå du har bestilt en oppskrift vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på mail, som inneholder link til en PDF-fil med oppskrift (logg inn med din kundekonto på nettsiden). Husk å oppgi korrekt e-postadresse. Om du ikke mottar ordrebekreftelse kan du ta en kikk i søppelpost-mappen din. Det anbefales å laste ned og lagre PDF-filen(e) på ett trygt sted, på egen maskin eller enhet.
Viktig: Oppskriftene er til privat bruk. Oppskriftene skal ikke kopieres, videreselges eller deles på annen måte.

Betalingsmetoder

Vi tilbyr to betalingsmetoder: Klarna og Vipps. Med Klarna Checkout kan du betale med kort, delbetaling eller faktura. Bestillinger som sendes mot faktura forfaller til betaling 14 dager etter at bestillingen er sendt fra vårt lager. Fakturaen blir sendt via e-post fra Klarna. Dersom du behøver å utsette forfallsdato på fakturaen, eller fryse fakturaen fordi du skal returnere en vare, kan du enkelt gjøre dette ved å logge deg inn på Klarna.no eller kontakte deres kundeservice. Der finner du også mer informasjon og fullstendige vilkår om Klarnas betalingsmåter. Det er ikke obligatorisk å oppgi ditt personnummer i kassen, kun hvis du vil betale etterskuddsvis med faktura. Om du skal bestille på vegne av andre kan du legge inn deres kontaktinformasjon om du betaler med kort, men om du vil benytte faktura må adressen være din folkeregistrerte adresse.

Vipps lar deg enkelt betale ved hjelp av deres app på din mobiltelefon, og du vil ha tilgang til kjøpsinformasjon på din Vipps-bruker.

Beløpet reserveres på din konto ved kjøp, men trekkes først fra din konto når vi pakker ordren til deg.

Leveranser

Vi benytter PostNord som fraktleverandør på alle våre pakker. Vi tilbyr to leveringsalternativer: Standardalternativet MyPack Collect, hvor du selv henter pakken på ditt valgte utleveringssted, samt MyPack Home hvor du får pakken levert hjem til deg. Om du velger MyPack Home, vil du dagen før levering få en sms eller e-post med leveringsinformasjon, og du vil få mulighet til å spesifisere leveringstid. Det er viktig at du er til stede på det tidspunkt pakken skal leveres.

Vi har ikke mulighet til å endre adressen du oppgir ved bestilling og det er derfor viktig at den skrives inn korrekt. Vanligvis vil varene sendes fra oss første arbeidsdag etter at ordren er mottatt. Når vi pakker ordren din vil du få en e-post med en lenke for å spore pakken din på PostNord sin nettside og app. I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 2-5 virkedager. Våre sendinger blir transportert via tog og bil, og leveringstiden kan påvirkes av eventuell nedsatt fremkommelighet på bane og vei.

OBS: Etter helligdager og etter kampanjer, eller ved ekstra stor pågang, kan behandlingstiden ta noe lengre tid enn normalt. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.

Pakker som ikke hentes

Varer som ikke hentes på utleveringsstedet innen fristen blir returnert til oss. For alle pakker som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kr 200,- for å dekke frakt-, ekspedierings- og håndteringskostnader.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du oppdaget den eller burde ha oppdaget den, gi Sandnes Garn skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen.
Sandnes Garn vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge lov om angrerett gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet returnerer du varene i samme stand som du mottok dem og legger ved utfylt angrerettskjema. Om du ikke har muligheten til å skrive skjemaet ut kan du fylle det ut digitalt, lagre og sende det per e-post til nettbutikk@sandnesgarn.no. Du vil få tilbakeført det du har betalt, inkludert eventuell frakt om hele ordren returneres. Beløpet tilbakebetales når vi har mottatt varene eller dokumentasjon på at varene er sendt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet som er vedlagt ordrebekreftelsen du fikk tilsendt på e-post. Det kan også lastes ned her. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Når det gjelder angrerett på digitale oppskrifter, er det du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres. Det er ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

Returer sendes til:
Sandnes Garn AS Nettbutikk
Postboks 143
N-4301 Sandnes

Klikk&Hent kjøpsbetingelser

Klikk her for å lese kjøpsbetingelsene for Klikk&Hent.

Personopplysninger

Sandnes Garn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.