Meny 0 Klikk & hent
0,-
Søk

KJØPSBETINGELSER

We only send to Norwegian zipcodes.

För online-beställningar till Sverige, klicka här.
For online bestillinger til Danmark, klik her.

Generelt

Om din ordre overstiger 500 kr er frakten gratis ved valg av levering til utleveringssted (MyPack Collect)!
Under 500 kr er frakten alltid 69 kr for MyPack Collect. Hjemlevering (MyPack Home) koster alltid 129 kr.
Alle priser på nettstedet er inklusive moms. Sendinger til Svalbard er momsfrie.

For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra PostNord, pass på at riktig mailadresse og telefonnummer er oppgitt. Om du ikke får ordrebekreftelsen anbefaler vi å sjekke søppelpost-mappen.

Vi selger kun våre hefter sammen med garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav. Om en farge i oppskriften er utgått, vil den automatisk bli satt til hvit i fargevelgeren.

Ved kjøp av oppskrift og garn til design i samarbeid mellom Sandnes Garn og Cecilie Skog, PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom med flere selges heftet/oppskriften kun sammen med garn til hele plagg i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta gjerne kontakt med oss på nettbutikk@sandnesgarn.no eller ring (+47) 51 60 86 51 (hverdager kl. 8.00 – 11.30) hvis du har spørsmål. Ha gjerne ordrenummer klart hvis du ringer oss. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betalingsmetoder

Vi tilbyr to betalingsmetoder: Klarna og Vipps. Med Klarna Checkout kan du betale med kort, delbetaling eller faktura. Her er en beskrivelse av de ulike betalingsalternativene:

  • Kort – Betal med ett klikk: Her legger du inn ditt kortnummer, utløpsdato og CVC-kode. I de fleste tilfeller må du legitimere deg med BankID. Når du betaler med denne metoden vil beløpet reserveres på din bankkonto frem til nettbutikken har pakket din ordre, da vil pengene trekkes fra din konto. Ved eventuell kansellering av kjøp blir reservasjonen gå bort, og ingen beløp blir trukket fra din konto.
  • Få først. Betal senere. – Smidigere blir det ikke: Her kan du velge å få en faktura på kjøpet og betale innen 14 dager, eventuelt utsette betalingen lengre mot et ekstra gebyr. Fakturaen blir sendt fra Klarna til din epost når nettbutikken har pakket din ordre. Når du velger faktura er du nødt til å oppgi personnummer til Klarna for kredittvurdering. Personnummeret må stemme med navnet på mottaker og folkeregistrert adresse for å forhindre svindel. Kommunikasjonen sendes kryptert fra deg til Klarna, og ditt personnummer vil ikke være tilgjengelig for noen andre enn Klarna. Dersom du behøver å utsette forfallsdato på fakturaen, eller fryse fakturaen fordi du skal returnere en vare, kan du enkelt gjøre dette ved å logge deg inn på Klarna.no eller kontakte deres kundeservice.
  • Del opp. Betal litt hver måned: Her inngår du en låneavtale med Klarna, tilsvarende et banklån, hvor du betaler per måned. Her tilkommer renter og gebyrer til Klarna.
  • Kredittkort eller debetkort – Fyll inn kortdetaljer: Til forskjell fra det første betalingsalternativet, vil beløpet for varene du kjøper trekkes fra din konto rett etter du har gjennomført betalingen, og Klarna vil ikke huske dine kortdetaljer til neste gang.
  • Vipps: Etter at du har bekreftet betalingen i Vipps-appen på din smarttelefon vil beløpet bli reservert på din konto frem til nettbutikken har pakket din ordre. Ved eventuell kansellering av kjøp blir reservasjonen gå bort, og ingen beløp blir trukket fra din konto.

Ved tilbakebetaling av et beløp, for eksempel hvis du har returnert varer til oss, vil Klarna i noen tilfeller be deg om kontakt- og kontoinformasjon for å gjennomføre tilbakebetalingen. Dette sender de deg e-post om fra epostadressen noreply-no@klarna.no.

Vi tar forbehold om eventuelle endringer fra Klarna eller Vipps’ side. Du finner til en hver tid oppdatert informasjon fra Klarna her: www.klarna.com/no/kundeservice og fra Vipps her: www.vipps.no/hjelp/vipps

Leveranser

Vi benytter PostNord som fraktleverandør på alle våre pakker. Vi tilbyr to leveringsalternativer: Standardalternativet MyPack Collect, hvor du selv henter pakken på ditt valgte utleveringssted, samt MyPack Home hvor du får pakken levert hjem til deg. Om du velger MyPack Home, vil du dagen før levering få en sms eller e-post med leveringsinformasjon, og du vil få mulighet til å spesifisere leveringstid. Det er viktig at du er til stede på det tidspunkt pakken skal leveres.

Vi har ikke mulighet til å endre adressen du oppgir ved bestilling og det er derfor viktig at den skrives inn korrekt. Vanligvis vil varene sendes fra oss første arbeidsdag etter at ordren er mottatt. Når vi pakker ordren din vil du få en e-post med en lenke for å spore pakken din på PostNord sin nettside og app. I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 2-5 virkedager. Våre sendinger blir transportert via tog og bil, og leveringstiden kan påvirkes av eventuell nedsatt fremkommelighet på bane og vei.

OBS: Etter helligdager og etter kampanjer, eller ved ekstra stor pågang, kan behandlingstiden ta noe lengre tid enn normalt. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.

Ekstraordinært angående levering
COVID-19: På grunn av korona-situasjonen kan det forekomme forsinkelser i leveringen fra PostNord.

Pakker som ikke hentes

Hentefristen på utleveringssted er 7 dager (per 23.09.21). Du kan imidlertid utvide tiden kostnadsfritt til 14 dager på my.postnord.no. Varer som ikke hentes på utleveringsstedet innen fristen blir returnert til oss. For alle pakker som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kr 200,- for å dekke frakt-, ekspederings- og håndteringskostnader.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du oppdaget den eller burde ha oppdaget den, gi Sandnes Garn skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Sandnes Garn vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Når det gjelder angrerett på digitale oppskrifter, er det du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres. Det er ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden. I følge lov om angrerett gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet returnerer du varene i samme stand som du mottok dem og legger ved utfylt angrerettskjema som mottas i ordrebekreftelsen. Det kan også lastes ned her. Om du ikke har muligheten til å skrive ut skjemaet kan du fylle det ut digitalt, lagre og sende det per e-post til nettbutikk@sandnesgarn.no. Du vil få tilbakeført det du har betalt, inkludert eventuell frakt om hele ordren returneres. Merk at ved bruk av angrerett betaler kunde returporto. Beløpet tilbakebetales når vi har mottatt varene eller dokumentasjon på at varene er sendt.

Hvordan returnere varene ved bruk av angrerett
Kjøper betaler returporto. Om du ønsker kan du kontakte nettbutikken på epost som kan gi deg en returkode som du bruker til å kjøpe ferdig utfylt adresselapp på PostNord sine nettsider, som du siden skriver ut og klistrer på pakken. Ved bruk av denne ordningen kan du også spore pakken. PostNord tilbyr betaling med bankkort og Vipps, og det koster mellom 139 kr og 227 kr, avhengig av hvor i landet du bor (per 23. februar 2021). Adresselapp bestilles og betales her: PostNord retur. Pakken leveres deretter til PostNord. Du kan finne ditt nærmeste leveringssted her: postnord.no/service-points.

Alternativt kan du sende varene med Posten (Bring) fra ditt lokale postkontor. Da er det viktig at du skriver på adressen nedenfor.

Returer sendes til:
Sandnes Garn AS Nettbutikk
Postboks 143
N-4301 Sandnes

Klikk&Hent kjøpsbetingelser

Klikk her for å lese kjøpsbetingelsene for Klikk&Hent.

Personopplysninger

Sandnes Garn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.