Informasjon om digitale oppskrifter

Vi har lyttet på tilbakemeldingene deres, og vi er glade for å introdusere digitale alternativer for våre strikke- og hekleoppskrifter, lansert fra år 2024. Disse oppskriftene kan du kjøpe enkeltvis i stedet for i et hefte. For å få tilgang til den digitale versjonen, skannes ganske enkelt QR-koden på den trykte utgaven ved å bruke smarttelefon, sikre en internettforbindelse og skriv inn e-postadressen din. Vi anbefaler også at du har en Min side-bruker for å samle alle oppskriftene på én plass, samt alltid ha tilgang til den siste versjonen dersom det har kommet en rettelse.

Det er viktig å merke seg at kravet om å kjøpe tilstrekkelig med garn for minst den minste plaggstørrelsen gjelder for både trykte og digitale utgaver, både på nett og i butikk.

Kjøpe oppskrift og garn i vår nettbutikk

Du kan som tidligere kjøpe strikkeoppskrift og garn fra vår nettbutikk, men våre kolleksjoner fra år 2024 og senere kan bli kjøpt både i trykt og digital utgave. Dersom du kjøper den trykte utgaven, vil du finne en QR-kode på siste side av oppskriften som vil gi deg tilgang til digital utgave. Mer om dette under avsnittet «Hent digital utgave med QR-kode».

Dersom du velger å kun kjøpe digital oppskrift med garnet, vil du få tilsendt oppskriften per e-post, og dersom du logger inn med din Min side-bruker vil den også dukke opp der. Merk at oppskriften blir tilgjengelig først når hele ordren har blitt fakturert og sendt fra oss. Angreretten går bort når du åpner den digitale oppskriften, jf. Angrerettloven § 22 punkt n.

Du kan også velge å kjøpe både den trykte og digitale oppskriften for eksempel hvis du ønsker begge men ikke har en smarttelefon du kan lese av QR-kode med. Du vil få opp en advarsel som du kan se bort fra dersom du ønsker begge utgavene.

Hent digital utgave med QR-kode

I Sandnes Garn-enkeltoppskrifter utgitt fra 2024 og fremover, vil du finne en firkantet QR-kode på siste side. Ved å bruke smarttelefonens kamera til å skanne koden og følge lenken som vises, blir du dirigert til nettstedet vårt. Her kan du skrive inn e-postadressen din, slik at vi kan sende deg en lenke for å få tilgang til oppskriften. I tillegg har du muligheten til enten logge på med en eksisterende brukerkonto eller opprette en ny. Fordelen med å ha en brukerkonto er at du får samlet alle oppskriftene på én plass, samt alltid ha tilgang til den siste versjonen dersom det har kommet en rettelse.

Hvor finner jeg den digitale oppskriften min?

Hvis du har løst inn oppskriften fra en QR-kode, eller kjøpt mønsteret digitalt mens du var pålogget, vil mønstrene dine være tilgjengelige fra brukerkontoen din under "Mine oppskrifter". Det er viktig å merke seg at digitale oppskrifter kjøpt gjennom butikken vår blir tilgjengelige først når bestillingen er fakturert og klar for sending, og du vil få en e-post tilsendt når dette er gjort.

Hvis du velger å ikke ha en brukerkonto, er mønsteret ditt kun tilgjengelig via lenken i e-posten du mottok fra oss. Det er viktig at du oppgir e-postadressen din riktig, da vi ikke kan endre e-postadressen senere.