Meny
0,-
Søk

PERSONVERNERKLÆRING

Sandnes Garn tar personvern på alvor og vi vil behandle personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen forteller hvordan Sandnes Garn samler inn og bruker personopplysninger på sandnesgarn.no.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene:

Sandnes Garn AS
Postboks 143, sentrum
4301 Sandnes
Organisasjonsnr.: 877 050 262
Telefon: 51 60 86 00
post@sandnesgarn.no

Når det brukes “vi”, “våre” eller “oss” nedenfor, menes det Sandnes Garn AS.

Behandling av personopplysninger på www.sandnesgarn.no

Når du foretar en bestilling, kan du etablere en kundeprofil hos oss. Vi behandler da de opplysningene du oppgir, kontaktopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på sandnesgarn.no, som for eksempel kjøp du foretar, kontakt du har med oss via e-post/telefon og eventuelt retur (reklamasjon, bytte ol.). Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskaps- og kjøpslovgivningen, og eventuell returhåndtering.

Kortnummer oppbevares ikke av sandnesgarn.no, men hos vår betalingspartner NETS. Dette er for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Bruk av databehandlere

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke informasjonen med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre varer til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner (NETS) og transportør (Posten/Bring).

Databehandlere er andre selskaper som vi benytter for å behandle personopplysninger. Det inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i slike tilfeller. Vi benytter oss av følgende databehandlere:

  • Google: Vi bruker Google Analytics til å få informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, netthandel osv. Vi samler eller lagrer ikke persondata gjennom Google Analytics, kun analyse av anonymiserte data.
    Google sin personvernerklæring: https://policies.google.com/privacy?hl=no
  • Hotjar: Vi bruker Hotjar til å forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken. Hotjar samler inn anonymiserte brukerdata og brukermønster, ved hjelp av informasjon fra hvordan du navigerer i butikken og sider du besøker.
    Hotjar sin personvernerklæring: https://www.hotjar.com/privacy
  • MailChimp: Vi bruker MailChimp til e-post markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev, til kunder som har samtykket til dette. Mailchimp er en samtykkebasert tjeneste som kun brukes til å sende e-post til de som har samtykket til å motta disse.
    MailChimp sin personvernerklæring: https://mailchimp.com/legal/privacy/
  • Bring (posten):Transportør til leveranse av varer.
    Bring sin personvernerklæring: https://www.bring.no/privacy-policy
  • Nets: Betalingsløsning.
    Nets sin personvernerklæring: https://www.nets.eu/GDPR/Pages/Privacy-notice-for-nets.aspx
  • TrollWeb (Magento): Leverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettsiden.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi ønsker å hele tiden utvikle sandnesgarn.no og gi bedre løsninger og tjenester for kundene våre før, under og etter en netthandel. Til det trenger vi å innhente statistikk om trafikk, kjøp og atferd. Disse opplysningene vil behandles etter GDPR artikkel 6 (1) f), dvs. at vi har en berettiget interesse av å behandle opplysningene. For å kunne gjøre dette brukes det informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller telefon for å optimere brukeropplevelsen.

Vi bruker sikre og anerkjente leverandører til trafikk og handelsanalyse og hvilke cookies de trenger, vil endres over tid. Våre autoriserte leverandører/databehandlere garanterer mot uautorisert tilgang, videreformidling og bruk av slik informasjon.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du vil reservere deg mot sporing fra våre cookies, kan du enkelt fjerne ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Informasjonskapsler som bruker på sandnesgarn.no:

  • Google Analytics. Brukes for å analysere webtrafikk.
  • Google Optimize. Brukes for å kunne gjør A/B testing, og finne hvilke variant av en løsning som fungerer best.
  • Google AdWords og DoubleClick. Brukes for kunne målrette innhold i annonseringer ut i fra adferdsmønster og demografi (dette kan ikke spores tilbake til deg).
  • Hotjar. Brukes for å forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken.
  • Magento: Magento lager informasjonskapsler for å holde den innlogget på kundekonto (dersom du har det) og å lagre innholdet i handlevognen.

Nyhetsbrev/direkte markedsføring

Sandnes Garn tilbyr nyhetsbrev via e-post, slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta nyhetsbrev, og du vil kun motta dette om du selv har meldt deg inn eller har gitt klart samtykke. Det er enkelt å melde seg ut av nyhetsbrevet, enten ved å kontakte oss eller å klikke på link for avmelding i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Når du melder deg på nyhetsbrev gir du samtykke til hvilke kanaler og innhold du ønsker å motta fra oss. Dette kan du når som helst endre ved å klikke på abonnementslinken nederst på nyhetsbrev du får fra oss.

Oppbevaring og sletting av dine personopplysninger

Personopplysninger som vi har mottatt av deg eller på andre måter, vil kun oppbevares så lenge vi har behov for å oppbevare opplysningene. Opplysningene blir deretter sikkert slettet. Oppbevaring av personopplysninger vil måtte oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon, normalt 5 år, og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss.

Du har tilgang til det vesentlige av personopplysninger som behandles om deg ved å opprette bruker på nettsiden, og du kan da også oppdatere/korrigere opplysningene. Så lenge du har et løpende kundeforhold hos oss, vil vi oppbevare dine kontaktopplysninger.

Sandnesgarn.no bruker HTTPS kommunikasjon (HTTP over TLS / HTTP over SSL / HTTP Secure) for kryptert og sikker overføringen av data mellom deg og oss.

Rettigheter

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og innsyn i dine personopplysninger, etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene.

Du har rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Men vi kan ikke slette dine personopplysninger om vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning eller andre forpliktelser, som etter dine reklamasjonsrettigheter eller våre plikter å oppbevare regnskapsmateriell.

Endringer

Vi kan måtte endre informasjonen om behandling av personopplysninger fra tid til annen, bl.a. som følge av endringer i nettsidene eller våre tjenester, eller dersom det skjer endringer i regelverket om behandling av personopplysninger. Endres denne informasjonen, vil endringene legges inn på denne siden.

28.06.18 | Ny personvernerklæring etter GDPR

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.