Obs! Kolleksjoner lansert fra 2024 selges bare som enkeltoppskrifter og ikke hefter.

Vårlige farger, fine strukturer og fine passformer. I 2302 DIY finner du både trendplagg og gode basisplagg til garderoben din. Strikk i det tempoet du selv ønsker, og skap det perfekte plagget til din kropp. Det er det slow fashion er all about!

HADLEY

Hadley genser kan fort bli en favoritt, spesielt siden den er strikket i det nye tweed tilskuddet i Peer Gynt, tutti frutti. Den har european shoulder, en oversized passform og er strikket ovenfra og ned.

Garn: Peer Gynt + Tynn Silk Mohair

VIENNA

Vienna bluse har en nydelig konstruksjon med sadelskulder, peplum og bånd med knyting. Det beste av alt, er at den kan brukes med knytingen både fremme og i ryggen. Det gir mange spennende valgmuligheter for bruk.

Garn: Tynn silk Mohair x2

BROOK

Brook cardigan er strikket i halvpatent, med dyp raglankonstruksjon og puffermer. Vi har laget tre versjoner i tre ulike garntyper.

 

BROOK CARDIGAN
Garn: Kos + Tynn Silk Mohair

BROOK CARDIGAN
Garn: Sunday + Tynn Silk Mohair x2

BROOK CARDIGAN
Garn: Børstet Alpakka + Tynn Silk Mohair

ABBY

Abby genser starter med European shoulder for deretter å gå over i en raglanskonstruksjon. Resultatet er en super basic genser med god passform.

Garn: Sunday + Tynn Silk Mohair

ZOE ZIPPER

Zoe zipper sweater dress er lun og myk å krype inn i på kjølige dager. Fin som kjole, eller med bukse under. Halskonstruksjonen i dobbelstrikk er velkonstruert og morsom og strikke.

Garn: Tynn Peer Gynt + Tynn Silk Mohair

LACEY

Lacey scarf kommer i tre størrelser. Den minste er for eksempel fin til å knyte rundt håret. På bildene ser du den midterste størrelsen. Kjapt og strikke og flott som gave.

Garn: Sunday + Tynn Silk Mohair

OXFORD

Oxford cardigan er konstruert med European shoulder og er strikket ovenfra og ned.

Garn: Peer Gynt + Tynn Silk Mohair

LOUI

Loui genser er den perfekte basic genseren.

Garn: Tynn Peer Gynt + Tynn Silk Mohair

RIVER

River genser er strikket med raglan og har en smal passform. Det gjør at den også er fin ned i en bukse eller et skjørt, gjerne med et belte i livet. Hvis du ønsker mer bevegelsesvidde, strikk en større størrelse enn du vanligvis gjør. 

Garn: Tynn Peer Gynt + Alpakka følgetråd

RIVER

River cardigan har European shoulder og er strikket ovenfra og ned. Det gjør at du lett kan strikke den kortere eller lengre, slik at den passer deg best.

Garn: Tynn Peer Gynt + Tynn Silk Mohair