0,-
Søk

KJØPSBETINGELSER

We only send to Norwegian and Swedish zipcodes.

Generelt

Om din ordre overstiger 500 kr er frakten gratis! Under 500 kr er frakten alltid 99 kr.
Alle priser på nettstedet er inklusive moms. Sendinger til Svalbard er momsfrie.

For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra PostNord, pass på at riktig mailadresse og telefonnummer er oppgitt.

Vi selger kun våre hefter sammen med garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Ved kjøp av oppskrift og garn til design i samarbeid mellom Sandnes Garn og Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selges heftet kun sammen med garn til hele plagg i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betalingsmetoder

Når du handler hos Sandnes Garn blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard (og Dankort i Danmark). All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Leveranser

Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-3 virkedager etter at ordren er mottatt.

Pakker som ikke hentes

Varer som ikke hentes innen fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 150,-

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du oppdaget den, gi Sandnes Garn skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen.
Sandnes Garn vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. epost, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Sandnes Garn informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Returer sendes til:
Sandnes Garn AS
Postboks 143, Sentrum
N-4302 Sandnes

Klikk&Hent kjøpsbetingelser

Klikk her for å lese kjøpsbetingelsene for Klikk&Hent.

Personopplysninger

Sandnes Garn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne
register.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.