Meny 0 Klikk & hent
0,-
Søk

KJØPSBETINGELSER

We only send to Norwegian and Swedish zipcodes.
For nettbestillinger til Sverige, klikk her.

Generelt

Om din ordre overstiger 500 kr er frakten gratis ved valg av standardlevering (Klimanøytral servicepakke)! Under 500 kr er frakten alltid 49 kr.
Alle priser på nettstedet er inklusive moms. Sendinger til Svalbard er momsfrie.

For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra Posten, pass på at riktig mailadresse og telefonnummer er oppgitt.

Vi selger kun våre hefter sammen med garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Ved kjøp av oppskrift og garn til design i samarbeid mellom Sandnes Garn og Cecilie Skog, Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selges heftet kun sammen med garn til hele plagg i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke fyller disse krav.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Digitale oppskrifter fra designersamarbeid

Nå du har bestilt en oppskrift vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse på mail, som inneholder link til en PDF-fil med oppskrift (logg inn med din kundekonto på nettsiden). Husk å oppgi korrekt e-postadresse. Det anbefales å laste ned og lagre PDF-filen(e) på ett trygt sted, på egen maskin eller enhet.
Viktig: Oppskriftene er til privat bruk. Oppskriftene skal ikke kopieres, videreselges eller deles på annen måte.

Betalingsmetoder

Med Klarna Checkout kan du betale med kort, delbetaling eller faktura. Bestillinger som sendes mot faktura forfaller til betaling 14 dager etter at bestillingen er sendt fra vårt lager. Fakturaen blir sendt via e-post fra Klarna. Dersom du behøver å utsette forfallsdato på fakturaen, eller fryse fakturaen fordi du skal returnere en vare, kan du enkelt gjøre dette ved å logge deg inn på Klarna.no. Der finner du også mer informasjon og fullstendige vilkår om Klarnas betalingsmåter.
Alle betalingsmetoder på sandnesgarn.no administreres av Klarna. Vi lagrer ikke eller håndterer bank eller kredittkort-informasjon.

Leveranser

Vi benytter Posten/Bring som fraktleverandør på alle våre pakker. Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-3 virkedager etter at ordren er mottatt. OBS: Etter helligdager og etter kampanjer kan behandlingstiden ta noe lengre tid enn normalt.
Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.

Pakker som ikke hentes

Varer som ikke hentes på utleveringsstedet innen fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 150,-

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du oppdaget den eller burde ha oppdaget den, gi Sandnes Garn skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen.
Sandnes Garn vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. epost, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Sandnes Garn informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Når det gjelder angrerett på digitale oppskrifter, er det du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres. Det er ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

Returer sendes til:
Sandnes Garn AS
Postboks 143, Sentrum
N-4302 Sandnes

Klikk&Hent kjøpsbetingelser

Klikk her for å lese kjøpsbetingelsene for Klikk&Hent.

Personopplysninger

Sandnes Garn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.