Obs! Kolleksjoner lansert fra 2024 selges bare som enkeltoppskrifter og ikke hefter.

Årets DIY kolleksjon er delt i to kataloger: DIY Vol 1 og DIY Vol 2. Plaggene er designet med varierende konstruksjoner og vanskelighetsgrader. Her er det med andre ord noe for enhver smak. 

ARTISANE

Nydelige Artisane Cardigan er satt sammen av ulike teknikker og strikkestrukturer. Som navnet tilsier, ser vi på denne som et lite kunstverk.

Garn: Double Sunday + Tynn Silk Mohair

STELLA NECK

Stella Neck er en must-have, like fin i en kåpe som over en genser eller kjole. Slike små prosjekt gir god mulighet for et lite fargesprell i garderoben.

Garn: Alpakka Ull + Tynn silk Mohair 

DEBUTANT

For de av dere som ikke har mye erfaring har vi designet Debutant Cardigan og Debutant Sweater. Superfine design med god passform, som vi tror vil bli populære både for nybegynnere og viderekomne. 

 

Debutante Cardigan
Garn: Tynn Silk Mohair x2

Debutant Sweater
Garn: Tynn Silk Mohair x2

Debutant Sweater
Garn: Tynn Silk Mohair Print x2

GINGHAM

Gingham Sweater har en fin oversized passform. Rutemønster er en klassiker, og her er fargemulighetene uendelige. Legg spesielt merke til den fine skulderkonstruksjonen.

Garn: Peer Gynt

AYA

Aya Jacket er vi uendelig stolt over, dette er en perle som oser eksklusivitet. Den er heklet og teknikken er lettere enn du tror.

Garn: Børstet Alpakka 

FACILE

For de av dere som ikke har mye erfaring har vi designet Facile Sweater. Deilig og chunky. Selv om teknikkene er enkle, har vi samme høye standard på shape og kvalitet.

Garn: Børstet Alpakka x2

STELLA SWEATER

Stella Sweater er en klassiker strikket i patent, med fine detaljer rundt halsen og nederst på ermet

Garn: Alpakka Ull + Tynn Silk Mohair

ABBY SWEATER

Abby Sweater Kos Edition har en flott konstruksjon og en oversized passform som passer til mange kroppsfasonger.

Garn: Kos