Kolleksjon / Leila Hafzi / Vol. 4 

Vol 4 Bomull dame Leila Hafzi

Chic & Fresco. Milano og Himalaya. Friskt og fargerikt. Elegant og klassisk. Den nye kolleksjonen fra Leila Hafzi blander fortid med fremtid. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis.
Om produktet
Bak Vol 4 ligger en optimistisk nostalgi. På en av sine mange produksjonsturer til Nepal, stopper Leila hos sin agent, Anna, i Milano. Historier om hennes familie fra den italienske rivieraen får Leila til å drømme om den elegante stilen fra 50- 60- og 70- tallet. Det blir starten på denne kolleksjonen. Under en fjelltur i Himalaya litt senere, er det blomster og den storslåtte naturen som får frem tegneblokken. På 3 280 moh blir skissene ferdigstilt før mønsterarbeidet starter med det dyktige teamet på Sandnes Garn. Leila ønsker å tilføre noe friskt og fargerikt denne våren. Dystre toner er historie. Det er på tide å blomstre.

Vol 4 Bomull dame Leila Hafzi
På lager
kr 0,00
Oppskriftsheftet selges kun med garn eller garnalternativ til minst én oppskrift. For å se mer informasjon om plaggene i kolleksjonen, se lenger ned under 'oppskrifter i denne kolleksjonen’

Totalsum